Søstrene Anne Katrine og Liv Hanne Haugen har sin bakgrunn fra London, Brussel og Rotterdam. I 2003 startet de Haugen Produksjoner sammen, og har siden det ønsket verden velkommen til Tromsø.

XwomXnseX (2024)

Det sies at kvinnxrkroppen treffer en seksuell topp i midten av 40-årene. Så hva skjer når tre dansekunstnere og kvinnxr i alderen 48-57 år undersøker både det de har opplevd og det de har blitt fortalt rundt seksualitet?

PUST (2016/17)

En fascinasjon for bevegelser vi alle deler og ofte tar for gitt, er utgangspunktet for forestillingen PUST som befinner seg i skjæringspunktet mellom visuell kunst, elektronisk musikk,  samtidsdans og tekst.

I’m digging into my Magnificent Trashbin, searching for my Life (juni 2018)

Hvert menneske er som en levende historiebok, en bærer av unike fortellinger som er med på å forme oss som mennesker. Disse historiene kan gå fantasien og fiksjonen en lang gang. Hver utøvers unike stemme, fortelling, historie, bakgrunn  brukes som springbrett til å skape nye, tidsviktige fortellinger i en forestilling hvor alt kan sies.

FOLK SIER

  • Det hele er så mesterlig gjennomført, og jeg kan ikke huske om jeg pustet i løpet av forestillingen, jeg husker bare at noe tok hardt tak om hjertet mitt og holdt det fast…

    Helle Østvik Finnmark Dagblad (forestilling søstre 11 år etter)
  • Poesi av høy klasse, dans og bevegelser som griper…

    Bjørn H. Larssen Nordlys (forestilling ForDetteErDetVerdt).